Inflyttningsklart i vårt nya bostadsprojekt i Västerås

Totalt 75 nyproducerade hyresbostäder i centrala Västerås står äntligen redo för inflyttning. Willhems personal har funnits på plats under hela veckan för att välkomna de nya hyresgästerna och lämnade idag över de sista nycklarna. 

Tegner_Inflytt.png
Tegnér 5 är Willhems första nyproduktion i Västerås och påbörjades våren 2018. Fastigheten ligger på attraktivt läge i centrala Västerås och består av 75 yteffektiva bostäder, perfekta för en yngre målgrupp. Lägenheterna har modern standard med stora fönsterpartier och balkonger mot innegården. Här bor man nära både centrum, högskolan och grönområden. 
 
"Det känns kul att bredda Willhems utbud i Mälardalen med helt nyproducerade lägenheter som en del i vårt kunderbjudande. Det är särskilt roligt eftersom det för många hyresgäster blir deras första lägenhet. Som alltid har vi gjort vårt yttersta för att det ska bli ett så trevligt och friktionsfritt första möte som möjligt så att kunderna kan fokusera på det som är viktigt, att bo in sig", säger Filip Hansson, fastighetschef för Västerås och Eskilstuna.

Fakta om Tegnér 5

Antal lägenheter: 75 
Storlek: 1-2 rum och kök
Yta: 27-44 kvadratmeter
Miljömärkning: Miljöbyggnad nivå Silver
Arkitekt: Arkitektfirma Martin Kourtti