Uthyrningsstart för Willhems projekt Toppön i Trollhättan

Idag startar uthyrningen av lägenheterna i Willhems hus på Drottninggatan i Trollhättan. Under våren är det dags för inflyttning – i ett centralt boende med promenadavstånd till det mesta och knappt 5 minuter till Högskolan Väst.

181115 Toppön_Trollhättan_770.jpg

Totalt är det 26 nya yteffektiva hyreslägenheter som Willhem tillskapar genom att konvertera tidigare lokaler som stått oanvända. Lägenheterna är under produktion och beräknas vara färdigställda i februari/mars 2019. De kommer att vara på 1-2 rok om 21-50 kvadratmeter och lämpar sig utmärkt för studenter. Planerad inflyttning är i april 2019.

− Vi på Willhem vill inte bara förvalta lägenheter utan vill också kunna bidra till bostadsbyggandet i Trollhättan, om än i liten skala, säger Rikard Norström, nyproduktionschef. Det finns ett stort behov av bostäder för unga, så det känns väldigt roligt att kunna erbjuda mindre lägenheter med fina kvalitéer och ett attraktivt läge.

Uthyrning och förvaltning sköts av Willhem. Från och med idag går lägenheterna att söka via Willhems hemsida, willhem.se, enligt gällande uthyrningspolicy.

Läs gärna mer om projektet på willhem.se/vi-bygger.