Willhem kan vinna pris för sin service

Willhem har nominerats till fastighetsbranschens prestigefyllda pris Kundkristallen. Priset delas ut till Sveriges bästa hyresvärdar och Willhem är nominerad som ett av företagen som gjort största förbättringen av sin service under 2017.

Vinnarna utses bland ett antal företag som under 2017 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. För att ha förbättrat sin service behöver man ha utvecklat sig inom kategorierna; Ta kunden på allvar, Trygghet, Rent och Snyggt samt Hjälp när det behövs.

Willhem har vunnit priset en gång tidigare och hoppas att det målmedvetna arbete som genomförts under året ska leda till att priset tas hem ännu en gång.

− Vi har arbetat aktivt med handlingsplaner för att förbättra servicen på samtliga av våra orter under året, så vi är väldigt glada för den här nomineringen, säger Evelina Johnson, ansvarig för kundarbetet hos Willhem. För att få ett ordentligt tryck i NKI-arbetet har vi bland annat infört månadsvisa NKI-dagar, där vi valt att fokusera på utvalda åtgärder i våra områden.

Kategorin för nomineringen avser bostadsbolag med fler än 9000 lägenheter. Prisceremonin kommer att äga rum vid AktivBos Benchmark Event på Berns Salonger den 8 februari.