Willhem nominerade till Årets Fastighetsbolag

Den 29 januari 2020 anordnas Fastighetsgalan på Berns Salonger. Där uppmärksammas och hyllas medarbetare och företag i fastighetsbranschen. Nu har World in Propertys läsare röstat fram Willhem som ett av de nominerade bolagen.

Årets fastighetsbolag Bostad är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

– Att vara nominerad känns helt enkelt fantastiskt bra! Vi är otroligt glada för detta och tacksamma för de läsare som valt att ge oss en röst, säger Mikael Granath, vd på Willhem, och spekulerar i varför just Willhem blev ett av de nominerade bolagen:

– Jag skulle gissa att det beror på att vi är ett ungt bolag som haft en snabb och intressant tillväxtresa och att vi inte är rädda för att pröva nya idéer. Vi vårdar entreprenörskapet och är inriktade på att vända problemen till möjligheter. Vi är nyfikna, kan ställa om snabbt och vill ligga i framkant, men arbetar samtidigt långsiktigt och målmedvetet. Höga målsättningar är viktigt för oss, men vi undervärderar inte vikten av att arbeta med de vardagliga frågorna.

Läs hela artikeln här.