Willhem prisas för sitt servicearbete

Willhem har tilldelats det prestigefyllda priset Kundkristallen för största förbättring inom området service. Vinnare är de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar i AktivBos kundundersökning.

− En riktigt härlig nyhet att ta med sig hem till hela organisationen som har jobbat hårt med förbättringsåtgärder under året, säger Peter Lundstedt, fastighetsdirektör hos Willhem. Vi har haft en stadig utvecklingskurva uppåt när det gäller serviceindex och ingen kan vara gladare än jag för det här kvittot. Bland annat har vi jobbat vidare med våra månadsvisa åtgärdsdagar, bättre uppföljning av entreprenörer, utemiljösatsningar och snabbare återkoppling på serviceärenden. Att det uppskattas av kunderna ger oss massor av ny energi att fortsätta i samma anda.

Vinnarna av Kundkristallen utses bland de privata och kommunala fastighetsbolag som under 2019 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Willhem vann priset i kategorin största lyft inom serviceindex för bostadsbolag med fler än 11 000 lägenheter. För att ha förbättrat sin service behöver man ha utvecklat sig inom kategorierna; Ta kunden på allvar, Trygghet, Rent och Snyggt samt Hjälp när det behövs. I år var det tredje gången gillt för Willhem att ta hem en Kundkristall.

Prisceremonin skedde vid AktivBos Benchmark Event på Berns Salonger den 6 februari.