Tegelbruksvägen 1-5, Halmstad


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 330 lägenheter

Storlek: 1-4 rum och kök

Boendeyta: 33-105 kvadrameter 

Sök alla lediga lägenheter på Tegelbruksvägen

Dela med dina vänner


Objektsbeskrivning

På Tegelbruksvägen 1-5 bor du i den härliga stadsdelen Slottsmöllan med livsmedelsbutik, bensinstation och gym i närområdet. Du bor med ett bekvämt avstånd till Halmstads stadskärna och med bra förbindelser till lokaltrafik. Samtliga hus har 16 våningar där alla lägenheter har en egen balkong förutom lägenheterna på första plan som har en egen uteplats. Som en extra bonus har samtliga i huset även tillgång till två stora och härliga takterrasser med utsikt över Halmstad och havet.

Med två hissar i alla hus och smarta planlösningar på lägenheterna är detta ett boende som passar alla. Här finns 1 rok - 4 rok och samtliga lägenheter är utrustade med diskmaskin. I 1:orna och 2:orna är badrummen utrustade med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I våra större lägenheter, 3:or - 4:or är en separat tvättmaskin och torktumlare installerad.

Området

På området Slottsmöllan har du närhet till både natur och stadsliv. I närområdet finns idag livsmedelsbutik, gym och bensinstation. Med endast en kort cykeltur eller promenad når du enkelt Halmstads stadskärna med både shopping och nöjesliv eller en härlig joggingtur längs Nissan. Ska du längre bort har du goda kommunikationer med lokaltrafik och endast några minuter till motorvägen för den som vill pendla.