Hyr lediga lägenheter i Malmö

På denna sida hittar du våra lediga hyreslägenheter i Malmö som finns tillgängliga just nu. Vi har ett brett utbud av hyreslägenheter i Malmö, oavsett om du vill bo centralt eller en bit utanför stan. Se vår planerade och pågående nyproduktion på Vi bygger. Välkommen att hitta hem genom att hyra en lägenhet i Malmö hos oss! Vi har även lediga parkeringsplatser i Malmö.

Hyllie

Hyllie Adress Hyra Yta, antal rum

Hyllie allé 2 A

215 36 MALMÖ

Mer info och intresseanmälan

8866 kr/mån

50,5 , 2 rum och kök


Limhamns Läge

Limhamns Läge Adress Hyra Yta, antal rum

Portvaktsgatan 6

216 46 Limhamn

Mer info och intresseanmälan

15351 kr/mån

101 , 4 rum och kök


Teatern

Teatern Adress Hyra Yta, antal rum

Carl Gustafs Väg 16

211 46 Malmö

Mer info och intresseanmälan

18453 kr/mån

181 , 5 rum och kök


Hyresrätter på flera platser i Malmö

I Malmö har vi hyreslägenheter i bland annat Slottsstaden, Ribersborg, Västra Hamnen, Ön, Limhamn, Gamla Väster, Rörsjöstaden, Hyllie, Heleneholm, Sofielund, Södervärn, Värnhem och Toftanäs. Många av våra hyreslägenheter ligger nära Malmö Universitet, eller har bra kommunikationer dit.

Vi har ett brett utbud av hyreslägenheter i Malmö och kan även erbjuda nyproducerade hyresrätter i attraktiva lägen. Läs mer om vår planerade och pågående nyproduktion i Malmö här på vår hemsida.

Hittar du ingen lägenhet som passar dig?

Då kan du skapa en bevakning här på vår hemsida, så får du ett mejl när vi har en ledig hyreslägenhet i Malmö som passar dig och dina behov. I Sveriges tredje största stad är det högt söktryck på lägenheterna, så vänta inte med din intresseanmälan! 

Välkommen att hitta ditt nya hem i Malmö hos oss!