Krusbäret, Halmstad

WILLHEM SKAPAR 165 NYBYGGDA HYRESLÄGENHETER I CENTRALA HALMSTAD

Söker du hyreslägenhet i Halmstad? Nu bygger Willhem 165 moderna och välplanerade hyresrätter i centrala Halmstad på attraktivt läge och med god boendestandard. Välkommen till ett ljust och modernt boende med kvalitativa materialval och vitvaror - med närhet till både centrum, natur och service. Välkommen att skapa ditt nya hem hos oss med inflytt i början på 2025.


Fakta om lägenheterna

Antal lägenheter: 165 lägenheter

Storlek: 1-3 rum och kök

Boendeyta: 26-71 kvadratmeter 

Beräknad uthyrningsstart: Sommar/höst 2024

Beräknad inflytt: Februari 2025

Produktion pågår.

Dela med dina vänner


Bo ljust, modernt och yteffektivt

På Krusbäret i Halmstad bor du i smart utformade hyreslägenheter som med härligt ljusinsläpp och fina materialval erbjuder både funktion och god komfort. Här kombineras ljusa ytskikt med golv i klassisk ekparkett, vilket ger en modern men ombonad och skön känsla att komma hem till. Samtliga lägenheter är utrustade med ett komplett kök bestående av kyl/frys, ugn och spis. I badrummet kan du njuta av helkaklade väggar och golv samt egen tvättmaskin. Bostäderna passar dig som vill satsa lite extra på ditt boende och värdesätter att bo såväl centralt som nyproducerat.

Centralt och med möjlighet till en aktiv vardag 

Nyhem/Nyatorp ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär 1,5 km från centrum. I närområdet finns dagis, skola och vårdcentral och på Nyhems torg finns service som bland annat livsmedelsbutik, bank och apotek. Inom behagligt avstånd finns också fina naturupplevelser, bland annat salta havsbad vid Östra stranden eller en joggingtur vid Galgbergets upplysta motionsspår. Med tanke på närheten till E6:an är förbindelserna goda för den som vill pendla.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Hela processen, från planering, projektering och byggande till fastigheternas användning och rivning genomsyras av miljöanpassning. Bland detta märks tekniska lösningar och metoder som är resurssnåla, förnybara eller återvinningsbara. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.