Gå på visning

På grund av risken för smittspridning av coronaviruset genomför vi i dagsläget inte våra visningar som vi brukar. Om du blir erbjuden visning kommer du att få ett mejl med information om vad som gäller.

Willhem har valt att inte ha ett kösystem utan istället ge alla som uppfyller vår policy samma chans att bli kallad på visning. Vi anger hur många som ska kallas på visning och systemet slumpar därefter vilka sökande som får erbjudande. Inför att vi skickar ut visningserbjudande gör vi en kreditupplysning samt säkerställer att din angivna inkomst är stor nog att betala hyran för de som slumpats fram av systemet.

Om du är en av de sökande som kallas på visning får du en inbjudan till visning till den mejl som du har angivit i din profil. Det varierar om Willhems personal visar lägenheten eller om du behöver kontakta nuvarande hyresgäst för att gemensamt kommer överens om en tid. I de fall Willhems personal visar lägenheten framgår det i inbjudan om du behöver kontakta oss för att boka tid eller om det redan finns en visningstid. Efter visningen behöver du tacka ja eller nej till lägenheten på Mina sidor för att vi ska veta om du fortfarande är intresserad. Logga in på Mina sidor och klicka dig vidare till Mina intresseanmälningar för att svara på erbjudandet.

Om du inte har möjlighet att gå på visningen kan du tacka ja även om du inte har sett lägenheten. Det går även bra att skicka en vän i ditt ställe. Blir du slutligen erbjuden bostadskontraktet kontaktas du via telefon.