Hur går en visning till?

Om du är en av de sökande som kallas på visning får du en inbjudan skickad till den mejl som du har angivit i din profil. Inför att vi skickar ut visningserbjudande gör vi en kreditupplysning för att vara säkra på att din inkomst är stor nog att betala hyran. 

Det varierar om Willhems personal visar lägenheten eller om du behöver kontakta nuvarande hyresgäst för att gemensamt kommer överens om en tid. I de fall vår personal visar lägenheten framgår det i inbjudan om du behöver kontakta oss för att boka tid eller om det redan finns en visningstid. Det går även bra om du låter en vän gå på visningen istället. På flera av våra lägenheter sker visningen digitalt.

Efter visningen behöver du tacka ja eller nej till lägenheten för att vi ska veta om du fortfarande är intresserad. Logga in på Mina sidor och klicka dig vidare till Mina intresseanmälningar för att svara på erbjudandet. Om du inte hade möjlighet att gå på visningen kan du tacka ja även om du inte har sett lägenheten. Blir du slutligen erbjuden hyreskontraktet kontaktas du via telefon.