Hyr lediga lägenheter i Västerås

Är du på jakt efter en hyreslägenhet i Västerås? Toppen, då har du hittat helt rätt! Här ser du våra lediga lägenheter i Västerås just nu. Västerås är vackert beläget, precis vid Mälarens strand, så här kommer du inte ha några problem att känna dig som hemma. Vi har även lediga parkeringsplatser i Västerås.

Hammarby

Hammarby Adress Hyra Yta, antal rum

Liegatan 15

724 67 Västerås

Mer info och intresseanmälan

8396 kr/mån

67 , 2 rum och kök

Liegatan 17

724 67 Västerås

Mer info och intresseanmälan

8396 kr/mån

67 , 2 rum och kök


Hyresrätter på flera platser i Västerås

I Västerås har vi hyreslägenheter i stadsdelarna Hammarby, Skallberget, Tunby stadsgärde, Gideonsberg, Sandgärdet och Karlsdal. Vi har ett brett utbud av lägenheter i Västerås med olika storlek och karaktär. Alla våra hyreslägenheter ligger i närheten av Mälardalens Högskola eller har goda kommunikationer dit. Oavsett om du letar efter en etta med välplanerad planlösning eller en trea som har plats för hela familjen hoppas vi att du kommer hitta ett passande boende hos oss.

Vill du ha tips på lediga lägenheter i Västerås?

Finns det ingen ledig hyresrätt just nu som passar dig och dina behov? Då kan du snabbt och enkelt skapa en prenumeration på lediga lägenheter i Västerås. Då skickar vi ett mejl till dig så fort det finns en ledig hyreslägenhet som matchar dina val.