Fint hemma

Våra vanligaste frågor

Egna renoveringar

Kontakta oss alltid innan du påbörjar förbättringsarbeten. Det är självklart tillåtet att måla och tapetsera i lägenheten, men ett krav är att arbetet ska utföras på ett fackmannamässigt sätt.

Tänk på att tycke och smak varierar och de tapeter och färger du väljer ska kunna passa även nästa hyresgäst. För att undvika återställningsanspråk när du flyttar bör du därför välja en neutral tapet eller färg. Därutöver får förändringar i lägenheten inte göras utan tillstånd från oss, så kontakta oss alltid om du är osäker.

Egna vitvaror och maskiner

Kontakta oss även innan du skaffar dig en egen frys, diskmaskin, fläkt, tvättmaskin, torktumlare eller liknande utrustning. Installation måste utföras av en behörig installatör. Om något måste återställas den dag du flyttar, t ex ett köksskåp som ska på plats igen, så är det ditt ansvar att detta blir gjort.

Montering av vägghängd TV

Om du ska sätta upp en TV på väggen, kontakta områdespersonalen för att få information om hur du ska gå till väga. Om skador i väggen uppstår vid avflyttning och nedmontering debiterar vi hyresgästen för återställande.

Guider